Pınar Altuğ’un kızı ile Mustafa Sandal’ın oğlu Alaçatı’da görüntülendi: ‘Göcek’te tanıştık’


“Çocuklar Duymasın” dizisiyle yıldızı parlayan, her hareketiyle ve açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu Pınar Altuğ, kendisi gibi oyuncu olan Yağmur Atacan ile mutlu bir evlilik sürdürüyor.

15 yıllık evliliklerinde aşklarını her zaman gözler önüne seren Yağmur Atacan ile Pınar Altuğ’un bir de Su adında kızları var.

Posta gazetesinin haberine göre Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çiftinin kızları Su ile Mustafa Sandal’ın Emina Jahovic’ten olan oğlu Yaman Sandal önceki gün Alaçatı sokaklarında görüntülendi.

Arkadaşlık eden gençler “İlk defa birlikte fotoğrafımız çekiliyor” dediler. Aynı akşam Mustafa Sandal’ın konserinde birlikte eğlendiler.

‘YATLARIMIZ YAN YANA DEMİRLİYDİ’
Bir kafede oturan ikili, karşılarında gazetecileri görünce şaşırdı. İki genç, Göcek tatilinde bir koyda yatları yan yana demirliyken tanıştıklarını belirtti.

Mutlu evlilikleriyle sanat camiasının parmakla gösterilen çiftlerinden olan Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan geçtiğimiz ay evliliklerinde 15 yılı geride bırakmıştı.

Pınar Altuğ son olarak kızı Su Atacan ile bir davette ortaya çıkmıştı.

Su Atacan başarıları ile annesini babasını gururlandırıyor. Deniz sporlarında daha önce yeteneklerini sergileyen Su Atacan voleybol da oynuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir